Bob De Man este noul Director General al Raiffeisen Leasing România, acesta înlocuindu-l pe Felix Daniliuc. Bob De Man a condus echipele Lean, Managementul Proiectelor şi Securitate în Raiffeisen Bank.

Bob De Man a spus: „Sunt bucuros să mă alătur echipei Raiffeisen Leasing, cu dorinţa de a continua ceea ce s-a construit până acum”.

Felix Daniliuc şi-a încheiat mandatul la finalul lunii iunie şi va prelua, în calitate de director executiv, conducerea segmentului de Companii Medii şi Sector Public din Divizia Corporaţii a Raiffeisen Bank. „A venit momentul să încep o nouă etapă în viaţa mea profesională”, a spus Felix. El va rămâne în continuare membru în Consiliul de Administraţie al Raiffeisen Leasing România.

Raiffeisen Leasing este membră a grupului financiar austriac Raiffeisen şi activează pe piaţă românească din anul 2002. Compania are reprezentare naţională, fiind prezentă în 15 oraşe din România.

Raiffeisen Leasing a încheiat anul trecut cu un volum al finanţărilor de 115 milioane euro, în creştere faţă de 2015. Profitul s-a situat la valoarea de 5,2 milioane euro.