Compania Blue Air anunţă introducerea unor zboruri directe către Paris Charles de Gaulle din Cluj-Napoca, incepând de vineri, 30 aprilie. Compania va avea 2 zboruri pe săptămână, respectiv luni şi vineri, cu plecare din Cluj la ora 7.00, iar din Paris la ora 9.30 (ore locale). Zborurile se pot rezerva deja, preţurile biletelor începând de la 14,99 euro/ segment, cu o schimbare gratuită a datelor de călătorie şi taxe incluse.

Blue Air a anunțat în acest an peste 40 de rute noi și a introdus, în premieră, zboruri spre destinații favorite de citybreak precum Atena, Praga, Bologna, Viena, Munchen, Frankfurt, Bari sau Barcelona și spre cele mai indragite destinații de plajă, precum Burgas, Heraklion, Mykonos, Olbia, Rodos sau Zakynthos.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor. Compania operează avioane tip Boeing 737.

Recent, Blue Air a anunțat zboruri directe între Suceava și București Otopeni, introducând trei curse săptămânale începând cu 23 aprilie 2021.