Biroul viitorului, în viziunea HP Inc.

Evoluția rapidă a tehnologiei și impactul ei social pozitiv constituie unul dintre motoarele transformării actualului birou într-un spațiu de lucru modern, futurist. Aceasta este una dintre ideile care ghidează și activitatea HP, după cum a arătat și Mugur Pantaia (foto), general manager, HP Inc. România, în cadrul Conferinței Naționale de Management Modern în Administrație, ediția a XI-a. Evenimentul, organizat de Oameni și Companii, care a avut ca temă “Inovație prin tehnologie în sectorul public”, a avut loc pe 31 ianuarie, la Hotelul JW Marriott, din Capitală și a reunit peste 140 de participanți.

Sub sloganul “Winning with HP (Câștigând cu HP)”, Mugur Pantaia a vorbit despre noutățile și oportunitățile în materie de tehnologie și de tendințele existente în această piață, idei în funcție de care se poate creiona biroul viitorului. Comportamentul și așteptările clienților, mobilitatea, securitatea, totul ca serviciu și datele realității existente au fost criteriile după care HP și-a ghidat strategia de reproiectare a spațiului de lucru, pornind de la ideea că schimbarea este singura constantă a lumii în care trăim.

Potrivit lui Mugur Pantaia, strategia HP Inc. ține cont de tendințele existente la nivel mondial: urbanizarea rapidă, schimbările demografice, globalizarea și procesul continuu de inovație.

De mai bine de 75 de ani, HP s-a aflat în prima linie a inovatorilor de tehnologie, brevetând nenumărate patente tehnologice, și contribuind semnificativ la creșterea calității felului în care ne desfășurăm activitatea, la muncă sau acasă. De la 1 Noiembrie 2015, HP s-a împărțit în două companii: HP Inc. şi Hewlett Packard Enterprise. HP Inc. cuprinde businessul de imprimante şi PC-uri şi se concentrează pe crearea de noi tehnologii menite să îmbunătățească modul de a lucra şi viața în general. Prin portofoliul de imprimante, PC-uri, dispozitive mobile, soluţii și servicii, creăm experienţe care uimesc.

Mai multe informaţii despre HP Inc. sunt disponibile pe http://www.hp.ro/.