BestJobs lansează serviciul de recrutare BestJobs Agency și oferă noi soluții prin care angajatorii pot reduce timpul de căutare a unui angajat cu până la 85%, iar recrutorii au oportunitatea să obțină venituri în plus.

Compania inovează procesul de identificare a candidaților relevanți prin două noi servicii – Exclusive Recruiter și Headhunters Unlimited, și își regândește întreg portofoliul de soluții pentru companii, devenind astfel un marketplace pentru recrutare, oferind totodată specialiștilor de HR posibilitatea să câștige clienți și să-și rotunjească veniturile.

Noile soluții simplifică munca departamentelor interne de resurse umane din companiile mari și le oferă și angajatorilor de mici dimensiuni o soluție complet externalizată pentru recrutare, reducând cu până la 85% timpul necesar procesului de selecție a candidaților. Totodată, specialiștii în recrutare afectați de situaţia epidemiologică au posibilitatea să-și dezvolte activitatea și să-și suplimenteze veniturile prin serviciile oferite companiilor prin platforma BestJobs.

Prin soluția Exclusive Recruiter, peste 1.500 de agenți de recrutare profesioniști, validați de BestJobs Agency, sunt pregătiți să-i ajute pe angajatori să descopere cei mai buni oameni pentru echipa lor. Odată înregistrat un job, companiile pot opta pentru acest serviciu opțional, iar un agent de recrutare va lucra pe lista de candidați care aplică, așa încât să facă o selecție a celor mai relevanți candidați, să valideze compatibilitatea și interesul pentru job printr-un prim interviu și să genereze o listă scurtă a candidaților de top. Singurul lucru pe care îl mai are de făcut angajatorul este organizarea interviurilor și angajarea celui mai potrivit candidat.

În același timp, prin soluția Headhunters Unlimited, angajatorii pot solicita tuturor agenților profesioniști din BestJobs Agency să caute și să recomande candidați relevanți pentru pozițiile pe care le au deschise și să concureze pentru a găsi candidatul pe care compania să-l angajeze. Agentul care a recomandat candidatul care va fi angajat obține venituri suplimentare de 70% din primul salariu brut afișat pe BestJobs pentru poziția respectivă.

Prin aceste soluții, companiile care nu dețin resursele necesare pentru selecția candidaților, fie din cauză de timp sau pentru că nu au angajați specializați în resurse umane, pot ajunge mai rapid la candidați relevanți pentru pozițiile deschise. În plus, prin Headhunters Unlimited, companiile au acces și la candidați pasivi, care au deja job și care poate nu ar aplica, dar care dacă sunt propuși de un agent și contactați cu o ofertă de angajatori, ar putea face trecerea la un job mai bun.