Beneficii pe viață pentru clienții cu abonamente de servicii mobile la Telekom

Telekom-romaniaDe sărbători, Telekom lansează o ofertă specială pentru clienţii care au abonamente de servicii mobile: 1GB trafic de date la viteză 4G în fiecare lună, pe viață, inclusiv tuturor membrilor familiei. Bonusul se acordă clienților noi și existenți care în perioada 16 noiembrie 2015 – 15 ianuarie 2016 îşi achiziţionează un telefon la activarea sau reînnoirea unui contract pe o perioadă de 24 de luni cu unul dintre planurile tarifare din portofoliul Telekom Mobil sau planul Nelimitat L Promoțional.

Toate numerele activate de același titular pe un singur cont primesc bonusul în mod automat. Așadar, întreaga familie beneficiază de internet la viteză 4G, în fiecare lună, pe perioada contractuală, inclusiv după expirarea acesteia, până la momentul reînnoirii contractului. În cazul în care utilizatorii nu deţin o cartelă 4G, aceştia vor primi una, gratuit, pentru a beneficia de bonus.

Mai mult, sărbătorile de iarnă aduc abonaţilor Telekom o experiență TV cu adevărat interactivă cu pachetul TV Online Complet oferit gratuit în primele șase luni la încheierea unui contract nou sau reînnoirea acestuia pe o perioadă de 24 de luni, cu unul din abonamentele din portofoliul Telekom Mobil sau planul Nelimitat L Promoțional.

Telekom a pregătit o ofertă specială şi pentru cei care îşi portează numărul de telefon în reţeaua Telekom: până pe 15 ianuarie 2016, aceştia pot achiziționa smartphone-ul Huawei P8 Lite la numai 1 Leu împreună cu abonamentul Mobil L încheiat pe o perioadă de doi ani. Abonamentul Mobil L include minute și SMS nelimitate în rețea, 2GB trafic de date și 100 minute în Roaming UE.