BearingPoint deschide al treilea birou în România, situat în Timișoara

BearingPointFirma de consultanță de management și tehnologie BearingPoint își continuă extinderea pe piața europeană și cea locală, prin deschiderea celui de-al treilea birou în România, situat în Timișoara. Astfel, echipa din Timișoara se va concentra în principal asupra nevoilor clienților din industria financiară, susținând băncile, companiile de asigurări și autoritățile de supraveghere pe tot parcursul procesului de raportare reglementată.

Această decizie are la bază strategia de creștere globală a firmei BearingPoint, urmărind punctele cheie ale agendei sale la nivel de grup: digitalizare, raportare reglementată, dar și extinderea divizei Asset Based Consulting în Europa, din care face parte și suita de soluții Abacus pentru raportare.

“Odată cu deschiderea biroului din Timișoara, mergem mai departe cu planul nostru strategic și investim mai mult în business-ul nostru, centrat pe digitalizare, raportare reglementată și consultanță prin soluțiile BearingPoint”, a spus Marcel Nickler, Regional Leader pentru Germania, Elveția, Austria, Italia și România.

“Pătrunderea pe piața din România în urmă cu 9 ani s-a dovedit un real succes pentru noi, am dezvoltat un brand puternic și suntem un angajator dorit. Căutăm în Timișoara cei mai talentați consultanți pentru proiectele noastre internaționale și locale din domeniul raportării reglementate”, a spus Christian Gurny, Country Leader BearingPoint România.

În ultimii trei ani BearingPoint România a crescut numărul de angajați cu 40% de la an la an. Peste 250 de consultanți lucrează în prezent în birourile din București, Sibiu și Timișoara, iar creșterea planificată pentru anul viitor este tot de 40%.