BCR Leasing introduce semnătura electronică pentru clienţii săi

Pentru BCR Leasing, digitalizarea este un obiectiv prioritar, iar compania face încă un pas în această direcţie şi oferă clienţilor săi posibilitatea de a semna electronic contractele de finanţare.

Vlad Vitcu, CEO al BCR Leasing IFN, a declarat: “Contextul actual ne reconfirmă că trebuie să adaptăm permanent modelul nostru de business nevoilor prezente şi viitoare ale clienţilor. Utilizarea tehnologiei este o condiţie de bază pentru eficientizarea proceselor şi pentru a răspunde provocărilor unui mediu puţin predictibil. În plus, ne preocupă evoluţia stării pandemice, sănătatea, siguranţa colegilor şi a partenerilor noştri. De aceea, considerăm că introducerea semnăturii electronice ne va ajuta să-i protejăm mai bine. În plus, vom înlesni accesul la utilizarea limitelor de leasing aprobate şi vom asigura o securitate sporită documentelor. Ne concentrăm eforturile pentru a susţine mediul antreprenorial şi vom fi aproape de acesta, doar la un click distanţă”.

BCR LEASING IFN este prezentă pe piaţă romanescă a leasingului din 2001, ca subsidiară a Băncii Comerciale Române, parte a grupului financiar central-european ERSTE Group. Compania oferă o gamă completă de servicii de leasing financiar şi credit pentru achiziţionarea de bunuri de folosintă îndelungată: vehicule (autoturisme, vehicule comerciale, flote de autoturisme) şi echipamente (maşini agricole, echipamente medicale, software şi echipamente IT, etc.).