“Bani isteți, copii isteți”, de Dave Ramsey și Rachel Cruze

bani-isteti-copii-istetiDe la vârsta de cinci ani, m-am ghidat după o regulă generală în ceea ce privește banii: dacă muncești, primești bani; dacă nu muncești, nu primești. Este un principiu de bază de la care abdică mulți părinți cu copii mici. Dacă un copil va înțelege de la patru ani că banii provin din muncă, atunci va fi pregătit să dea piept cu lumea reală la 24 de ani”, spune Rachel Cruze.

“Bani isteți, copii isteți” este un valoros ghid de educație financiară, conceput din două perspective diferite – cea a părintelui și cea a copilului. Dave Ramsey și fiica sa, Rachel Cruze, reușesc cu brio să-i învețe pe părinți cum să-și instruiască membrii mai tineri ai familiei pentru un viitor financiar solid.

Dave Ramsey este autorul volumelor “Financial Peace”, “More Than Enough”, “The Total Money Makeover “și “EntreLeadership”, vândute în peste șapte milioane de exemplare. Emisiunea sa, “The Dave Ramsey Show”, difuzată pe 450 de posturi de radio de pe tot cuprinsul Statelor Unite, este urmărită de peste patru milioane de ascultători interesați de sfaturile financiare inconfundabile ale realizatorului.

Rachel Cruze, fiica lui Dave și a lui Sharon Ramsey, este absolventă a Universității din Tennessee. S-a născut în anul în care părinții ei au pierdut tot ce aveau și au intrat în faliment, iar acest lucru a învățat-o de mică să economisească bani, să-i cheltuie “isteț”, să evite datoriile și să fie generoasă.

“În paginile acestei cărți se află informația pe care o așteptăm cu toţii de o viață. În Bani isteți, copii isteți, Dave Ramsey și Rachel Cruze nu ne oferă teorii financiare sau idei interesante, ci dovezi că anumite principii financiare, corect implementate, au puterea de a schimba soarta familiilor noastre. Lasă din mână orice carte și citește-o pe asta”. (ANDY ANDREWS, autor al The Traveler’s Gift și The Noticer, best-selleruri New York Times)

Puteți comanda “Bani isteți, copii isteți”, de Dave Ramsey și Rachel Cruze, cu o reducere de 5%, la prețul de 46,55 lei, aici.