Banca Transilvania a lansat un magazin online de unde comercianţii pot cumpăra POS-uri şi soluţii de procesare a plăţilor

Banca Transilvania a lansat platforma BTePOS.ro, un magazin online de unde comercianţii pot cumpăra tot ce au nevoie pentru a oferi ulterior clienţilor posibilitatea de a plăti cu cardul, cu telefonul sau online.

De exemplu, un comerciant care are o cafenea şi doreşte să ofere clienţilor posibilitatea de a plăti cu cardul sau cu telefonul prin aplicaţiile BT Pay şi Apple Pay sau cu accesoriile de plată BT, poate comanda prin BTePOS.ro ceea ce are nevoie pentru a-şi creşte vânzările: POS fix/mobil, eCommerce,  programul de loialitate Star (rate şi puncte de loialitate), plata cu card de masă etc.

Comercianţii pot comanda POS-uri mobile şi fixe, soluţia de acceptare a cardurilor de masă BT, soluţia pentru procesarea, prin BT, a tranzacţiilor pe sisteme neasistate ( vendomate, parcometre, charity box) sau soluţii de eCommerce pentru magazinele lor online. Solicitările trimise online ajung direct la managerul de relaţii clienţi din judeţul în care comerciantul are sediul social, prin urmare acesta nu mai trebuie să se deplaseze la bancă.

BT se ocupă gratis de implementarea soluţiilor de plată alese, precum şi de instruirea angajaţilor firmei. Banca Transilvania are peste 30.000 de comercianţi şi 50.000 de locaţii fizice şi magazine online beneficiază de serviciile de acceptare BT. Banca are 4 milioane de carduri emise şi este cel mai mare emitent de carduri din ţară începând cu 2017, având o cotă de piaţă de peste 22%.