B.Braun Avitum inaugurează cel mai nou centru din rețeaua sa: Centrul de Dializă Avitum din Cluj Napoca

bbraun_Cluj-NapocaB|Braun Avitum, unul dintre cei mai importanți furnizori in domeniul serviciilor private de dializă, continuă programul susținut de investiții pe piața românească și inaugurează cel mai nou sediu al său, situat în Cluj Napoca. Noul centru de dializă este rezultatul unei fuziuni realizate în anul 2014 cu Centrul de Dializă RenaClinic din Cluj-Napoca.

”B|Braun Avitum dovedește din nou că este profund implicată pe piața din România și continuă să investească în mod serios și substanțial aici. Noul centru pe care îl inaugurăm astăzi la Cluj Napoca este dovada clară a implicării noastre. Noul centru va respecta toate standardele de calitate și siguranță impuse de B.Braun Avitum la nivel mondial și le garantează pacienților noștri că beneficiză de aceleași servicii de ingrijire la standarde europene”, declară Gheorghe Bulat, Director General al companiei B|Braun Avitum.

Noul centru de dializă Avitum din Cluj Napoca este dotat cu aparatură de ultimă generație, perfect adaptată nevoilor fiecărui pacient și facilități necesare optimizării timpului petrecut în dializă, precum hrană, programe TV prin cablu, acces la internet și alte programe educationale. Dotările centrului includ noile aparate de dializă Dialog+, completate cu sistemul Adimea, care permite monitorizarea în timp real a eficacității dializei, fără alte analize suplimentare și pe întreaga durată a tratamentului.

Analizele pacientilor dializați se fac gratuit, în conformitate cu normele europene de igienă și protecție, toate costurile aferente tratamentului și analizelor fiind suportate de Programul Național de Dializă, derulat prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

La centrul de dializă Avitum din Cluj Napoca va lucra o echipă de peste 30 profesioniști, conduși de Dr. Ariana Condor, Medicul Șef al Centrului de Dializă.