Auto Schunn lansează o pagină dedicată modelului Mercedes GLE

Auto Schunn, unul dintre cei mai mari dealeri autorizați Mercedes Benz în România, lansează o pagină exclusivă de prezentare a modelului de teren Mercedes GLE, dedicată pasionaților de autoturisme cu logo-ul Mercedes Benz.

Pagina de prezentare expune în detaliu caracteristicile extraordinare ale autoturismului de teren produs de constructorul german. Structura paginii este realizată atent, urmărind să descrie în detaliu fiecare aspect care definește fiecare dintre cele aproape 30 de modele Mercedes GLE SUV prezente în oferta dealerului auto: exteriorul, interiorul, performanțele și siguranță.

Exteriorul păstrează un aspect tipic brandului german, îmbinând armonios tradiția arhicunoscuta cu modernitatea adaptată vremurilor. Sunt descrise zona frontală și partea din spate, redesenate în detaliu, în mod considerabil mai atrăgătoare față de modelele precedente. Modelul GLE SUV expune trăsături ample, rezultate din ideologia Mercedes Benz de reducere a emisiilor și a celor mai noi sistemele de conducere marca Mercedes, cu un nivel superior al dinamicii de condus atât pe suprafețe plane cât și accidentate.

Prezentarea de interior stă sub semnul luxului. Modelul Mercedes GLE beneficiază de factorul Wellness regăsit la o limuzină de lux, lucru obișnuit deja când vine vorba de autoturismele din gama Mercedes Benz.

Luxul din habitaclul modelului GLE SUV este justificat de prezența materialelor de cea mai înaltă calitate și a gandgeturilor de ultimă generație: display semnificativ mai mare, consola mass-media care iese în evidență ușor, deși acum este integrată parțial în panoul de bord, consola centrală care înglobează controlerul COMAND, cu touchpad montat deasupra, pentru confort sporit.

Noua pagină creată de AutoSchunn, dealer autorizat Mercedes în România, prezintă detaliat performanțele de pe altă planetă a modelului Mercedes GLE, susținute de cele mai noi sisteme de propulsie dezvoltate de constructorul german, (motorizare V6 si V8) care pun un accent puternic pe putere și sportivitate în egală măsură. De asemenea, sunt prezentate și sistemele de siguranță, implementate în programul de asistență la conducere a vehiculului (On-road/Off-road) și pe șasiu (asistența pentru suspensie, stabilitate, viraje).

Pe lângă prezentarea vehiculului, pagina oferă informații legate de disponibilitatea vehiculului Mercedes GLE în stocul dealerului AutoSchunn, dar și secțiune de “test drive”, acolo unde cei interesați pot solicita o sesiune de conducere la volanul SUV-ului.

Cu o tradiție de 23 de ani, AutoSchunn este unul dintre cei mai mari dealeri autorizați Mercedes Benz din România. În toți acești ani, compania a vândut peste 7.000 de autovehicule.

În oferta reprezentanței se regăsește o gamă variată de automobile Mercedes, atât noi cât și rulate: autoturisme, transportere (bus persoane și autobuze), camioane, și piese de schimb originale Mercedes Benz, pentru fiecare gama în parte. Mai mult, fiecare vehicul achiziționat de la dealerul AutoSchunn beneficiază de garanție, indiferent dacă este nou sau la mâna a doua, și de service realizat de specialiști cu certificare Mercedes Benz.

Auto Schunn este prezent în cinci mari orașe din România:  Arad, Deva, Suceava, Sibiu și Craiova.