Aurelian Marin a renunțat la funcția de preşedinte al ANAT

marin_aurelianAurelian Marin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), a anunțat că a demisionat din funcţie, cu un an înainte de terminarea mandatului, iar interimatul va fi asigurat de vicepreşedintele Remus Vişan, managing partner la agenţia de turism Paravion.

Aurelian Marin, manager al agenţiei de turism Paradis Vacanţe de Vis, a fost ales în funcţia de preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism în 11 martie 2015, pentru un mandat de doi ani.

“Am demisionat de la ANAT, am considerat că este mai bine pentru asociaţie fără mine ca preşedinte. Există mai multe motive care m-au determinat să iau această decizie, dar pe care nu le pot spune”, a afirmat Marin, pentru News.ro. “În prezent sunt membru al Consiliului Director, dar pe 20 mai vor fi alegeri şi nu ştiu în acest moment dacă voi mai continua într-un post de conducere. Tot pe 20 mai se va alege noul preşedinte al asociaţiei. Rămân, cu siguranţă, membru ANAT şi îmi voi dedica timpul afacerilor mele”, a completat el.

ANAT este un patronat care reprezintă interesele a circa 500 de agenţii de turism din ţară, cu o cotă de peste 85% din vânzările pachetelor de turism şi călătorii, potrivit datelor asociaţiei.