Cea de-a patra ediție a Conferinței Naționale dedicate Asociațiilor de Pacienți se apropie.  Marți, 17 octombrie 2017, în București, la Hotel Ramada Parc vor debuta lucrările actualei ediții, având ca temă principală Pacienții și Medicina Personalizată.

Peste 100 de membri ai asociațiilor de pacienți din întreaga țară au confirmat participarea, alături de reprezentanți ai autorităților din domeniul sănătății. Evenimentul va fi oportunitatea perfectă de a identifica posibile soluții la numeroasele probleme ale sistemului de sănătate din România, de a promova inițiative și proiecte de succes, de a propune schimbări și de a prezenta acțiunile și proiectele asociațiilor de pacienți.

Accesul pacienților la tratament, prețurile medicamentelor, programele naționale de sănătate și accesul pacienților la serviciile garantate de stat, tratamente și tehnologii inovatoare în medicină, modificări și reglementări legislative cu impact direct asupra pacienților sunt câteva dintre temele abordate în cadrul conferinței organizate de Oameni și Companii, cu sprijinul partenerilor de la Farmexpert și Roche România.

Printre cei care au confirmat participarea se numără Diana Loreta PĂUN – Consilier de Stat în Administrația Prezidențială; Vasile CEPOI – Președintele Autorității Naționale de Managementul Calității în Sănătate; Alexandru VELICU – Vicepreședinte, Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale; Sandra Adalgiza ALEXIU – Vicepreședinte, Societatea Națională de Medicina Familiei; Răzvan PRISADA, Vicepreședinte, Colegiul Farmaciștilor din România.

Lista completă a confirmărilor este disponibilă AICI

Înscrierile continua până luni, 16 octombrie 2017.

Pentru orice detalii sau informații suplimentare, puteți lua legătura cu Mari Semcu – Manager Proiect, tel. 0728116697, fax 0232240628, email: mari.semcu@oamenisicompanii.ro.