Asociația Litoral – Delta Dunării (ALDD) a lansat clipul noului film de promovare Mamaia 2017, acesta putând fi vizionat pe pagina de Facebook a asociației. Potrivit unui comunicat al ALDD, filmul va fi lansat în februarie 2017 la Târgul de Turism al României.

“Acesta este finanțat din bugetul ce provine din taxa de promovare a stațiunii Mamaia — Sat Vacanță și va fi folosit pentru promovarea stațiunii la târgurile interne și externe la care vom participa, precum și la evenimentele pe care le vom organiza sau la care vom fi parteneri. De asemenea, filmul va fi preluat și promovat pe site-urile proprii de către hotelieri, agenții de turism, ambasadele României în străinătate etc. Horia Tecău, primul Ambasador al stațiunii Mamaia, va fi cel care va spune în acest film Welcome to Mamaia!”, se spune în comunicat.

Potrivit președintelui Asociației, echipa de filmare a surprins cele mai frumoase evenimente ale verii care a trecut. „Am lansat acum un teaser al noului film de promovare Mamaia 2017, pe care îl pregătim de lansare la Târgul de Turism al României. Am vrut să vedem impactul, comentariile, impresiile publicului larg și pe cele ale specialiștilor. Suntem mândri și emoționați să înregistrăm un record de vizualizări și redistribuiri, care ne arată că teaser-ul este fantastic de bine primit și apreciat. Echipa de filmare a surprins cele mai frumoase evenimente ale verii care a trecut, imagini de la principalele atracții turistice din Constanța și Mamaia, plajele extinse, promenada, hoteluri frumoase și faimoasele cluburi de noapte, parcul de distracții și tot ce are Mamaia mai bun de oferit”, a arătat Corina Martin.

Clipul de promovare al filmului oficial poate fi urmărit pe Facebook. AGERPRES

https://www.facebook.com/122708371099018/videos/1182332451803266/