Asociația Forestierilor din România și Bursa Română de Mărfuri înființează Bursa Lemnului

Asociația Forestierilor din România și Bursa Română de Mărfuri înființează Bursa Lemnului

Asociația Forestierilor din România (ASFOR) și Bursa Română de Mărfuri (BRM) au încheiat un Memorandum de înțelegere pentru de realizarea unei platforme de piață bursieră pentru comercializarea lemnului și materialului lemnos, Bursa Lemnului.

”Asociația Forestierilor din România (ASFOR) și Bursa Română de Mărfuri (BRM) au încheiat un Memorandum de înțelegere pentru de realizarea unei platforme de piață bursieră pentru comercializarea lemnului și materialului lemnos: Bursa Lemnului. O astfel de platformă va asigura tranzacții transparente, eficiente, competitive și integre. Informațiile privind piețele administrate de BRM sunt publice, iar corectitudinea și respectarea normelor etice sunt asumate prin reglementările interne ale bursei”, a anunțat BRM.

Înființarea Bursei Lemnului va duce comerțul cu lemn și material lemnos la un alt nivel din toate perspectivele comerciale și etice, spun reprezentanții BRM. ”Există burse ale lemnului în statele occidentale, sperăm să operaționalizăm și Bursa Lemnului din România în primul trimestru al anului 2022”, arată BRM.