Cea de-a doua întâlnire din cadrul programului All Around Art va avea loc pe 1 februarie, de la ora 17.00, și are tema „Arta contemporană în spațiul public-De la tradiția murală la revigorarea urbană„. Webinarul face parte dintr-un program demarat de EventsMax.ro la finalul anului trecut.

În cadrul acestei ediții, participanții vor explora impactul artei în spațiul public și vor dezbate aspecte esențiale, precum necesitatea ca orice oraș, indiferent de dimensiune, să îmbrățișeze arta pentru public. Se va discuta, de asemenea, despre modul în care noile intervenții artistice modelează peisajul urban și cum pot contribui la consolidarea unei comunități mai strâns unite și la o înțelegere mai profundă a artei.

Invitatul  Prof. Univ. Dr. Adrian Stoleriu, Decan al Facultății de Arte Vizuale din Iași, va aduce perspective valoroase asupra evoluției artei în spațiul public, în timp ce Lector Univ. Dr. Maria Bilașevschi, Președinte interimar al Uniunii Artiștilor Plastici filiala Iași, va împărtăși viziunea artiștilor plastici asupra transformărilor urbane. Gazda întâlnirii va fi Rica Nemțanu, Owner Pictorica.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 75 de minute și se va desfășura pe platforma ZOOM. Participarea este gratuită pentru toți cei interesați. Invitația la eveniment este disponibilă aici, iar înscrierea se realizează prin completarea formularului de înregistrare de aici.