Arad Plaza, un proiect imobiliar de 12 milioane de euro

arad_plazaArad Plaza, ansamblul dezvoltat de compania Wallberg Properties, parte a grupului Wallber, va fi ridicat pe un teren de 5.000 de metri pătrați situat în centrul Aradului. Din cei 19.216 metri pătraţi construiţi, 1.200 au destinaţia office prin sistemul SoHo (small office / home office), pentru cei cu profesii liberale. Clădirea mai dispune de 142 locuri de parcare şi 66 de boxe.

Proiectul este construit din surse financiare proprii şi cu accesarea unei finanţări de 4 milioane de euro acordată de Garanti Bank. Investiția totală în ansamblu este de 12 milioane de euro.

“Este la kilometrul zero în Arad, este clădirea rezidenţială cu cea mai mare suprafaţă de grădini suspendate din România, peste 1.400 metri pătraţi. Aici vom investi nu numai milioane de euro, ci mai ales toată experienţa noastră acumulată în 12 ani de dezvoltări imobiliare rezidenţiale. Acest proiect va fi unul emblematic pentru Wallberg şi ne dorim să devină un simbol pentru oraşul Arad”, declară Valentin Morar, CEO al Wallberg Properties.

Wallberg Properties a dezvoltat peste 100.000 de metri pătraţi în ansambluri rezidențiale premium din Arad, Cluj și Brașov, cu investiţii de peste 40 de milioane de euro.