Compania de distribuție de materiale pentru construcții și finisaje Arabesque va inaugura pe 24 martie, la Suceava, cea mai mare platformă logistică de vânzare a materialelor de construcții și finisaje din țară. Platforma se întinde pe o suprafață de 46.900 mp, include un depozit Arabesque și un magazin MATHAUS, cu o suprafață construită totală de aproximativ 22.000 mp.

Platforma Arabesque/Mathaus Suceava este cel mai mare proiect dezvoltat de compania românească în ultimul an. Cu o investiție de 25 de milioane de euro Arabesque își propune să aducă mai aproape de piața regională o gamă completă de produse și servicii specializate.

Platforma logistică  din Suceava se întinde pe o suprafață de 46.900 mp și este prima din țară în care compania integrează un depozit Arabesque și un magazin Mathaus, cu o suprafață construită totală de aproximativ 22.000 mp, optimizând astfel serviciile și portofoliul de produse disponibile, atât pentru companiile de construcții, producătorii de mobilă și firmele care dezvoltă proiecte de construcții sau renovări, cât și pentru clienții finali.

În cei 29 de ani de activitate ai Arabesque am învățat care sunt așteptările constructorilor din România și am oferit produse si servicii de calitate, care răspund nevoilor reale ale pieței autohtone. Clienții noștri au la dispoziție stocuri permanente și suficiente de materiale, însoțite de toate documentele de certificare și calitate, acestea fiind completate de servicii de consultanță tehnică de specialitate în alegerea materialelor pentru construit, renovat și reparat. Cu ajutorul flotei proprii formată din peste 1000 de camioane, transportul este asigurat în cel mai scurt timp, cu monitorizare prin GPS a comenzii. Clienții noștri vor deveni cu atât mai competitivi cu cât noi devenim mai eficienți în livrarea produselor necesare, acesta reprezentând pentru noi conceptul de parteneriat. Aceste servicii vor fi disponibile pieței regionale din Moldova, prin deschiderea în Suceava a celei mai mari platforme logistice de vânzare a materialelor de construcții și finisaje din țară. Ne dorim, astfel, să contribuim la dezvoltarea pieței de construcții din Suceava și nordul Moldovei.” a declarat Sorin Ștefan, director general operațional Arabesque.

Investiția celui mai mare furnizor de soluții integrate pentru piața construcțiilor din România are un impact pozitiv și asupra economiei locale, prin generarea unui număr de aproximativ 200 de locuri de muncă noi în Suceava.