arabesqueArabesque, cel mai mare furnizor de materiale de construcţii şi finisaje din România, lansează pe 24 martie la Pitești cel mai mare magazin Arabesque orientat către clienţii persoane fizice, cu o suprafaţă totală de 9,000 mp. Investiţia va crea peste 100 de noi locuri de muncă şi are o valoare de aproximativ 10 milioane de euro.

“Investiţia este 100% românească şi ne mândrim să susţinem dezvoltarea capitalului românesc în segmentul construcţiilor, care are potenţialul de a atrage afaceri conexe şi de a crea noi locuri de muncă”, a declarat Marinela Bujor, directorul de marketing Arabesque.

Magazinul Arabesque este amenajat astfel ca toți clienții să poată face rapid cumpărăturile, să aibă acces facil la stocuri și să primească suport specializat datorită experienței de peste 20 de ani în care Arabesque a furnizat materiale și servicii către marii constructori din România. Clienții vor putea alege din peste 25.000 de produse și vor beneficia de transport gratuit al mărfii atât în Pitești cât și în localitățile limitrofe.

Arabesque Piteşti este cel de-al 19 -lea magazin din reţeaua de centre comerciale şi depozite din România. Fondată în 1994, în Galaţi, Arabesque este una dintre puţinele companii româneşti care şi-a extins afacerile şi peste graniţe, dezvoltând centre comerciale în Ucraina, Bulgaria şi Republica Moldova.