Aplicatia de mobil Auto.ro ofera primul serviciu de evaluare a automobilelor

auto_roAplicatia Auto.ro a lansat oficial in Romania singurul serviciu de Evaluare Auto disponibil pe smartphone. Serviciul este implementat in parteneriat cu Daniri Solutions. Acum, aplicatia de mobil Auto.ro permite tuturor utilizatorilor de dispozitive mobile sa afle valorea unui automobil, pe care doresc sa-l vanda sau sa-l cumpere, dar si costurile totale de detinere pentru o perioada de 5 ani.

Accesand modulul Evaluare Auto din aplicatia de mobil Auto.ro, veti avea de completat datele automobilului al carui valoare doriti sa o aflati. Astfel, veti putea intra in posesia unui raport detaliat care include:

– Valoarea actualizata a automobilului si marja de negoicere recomandata in cazul tranzactionarii respectivului automobil.

– Costul total de detinere pentru 5 ani, oferindu-se inclusiv detalii privind: costul total al combustibilului, costul cu asigurarea RCA, costurile legate de impozite si rovignete, costurile reparatiilor, reviziilor si deprecierea automobilului.

– Rating-ul de satisfactie al automobilului, privind diverse criterii si feedback statistic al posesorilor de modele similare.

– Raportul este usor de personalizat in conformitate cu modul dumneavoastra de utilizare al automobilului: rulaj anual, raport rulaj urban sau extraurban, reparatii in service de marca sau service independent, piese de origine sau aftermarket. Nu veti plati niciun cost suplimentar pentru noul raport astfel configurat. Toate rapoartele sunt trimise pe email si vor fi pastrate si in arhiva modulului Evaluare Auto din aplicatia Auto.ro.

Din aplicatia de mobil Auto.ro soferii pot realiza o serie de plati auto: taxa de pod, amenda de circulatie, rovinieta, rca, parcare, asistenta rutiera. Se instaleaza gratuit, a ajuns la peste 400.000 de instalari si are in Google Play si App Store peste 4.000 de recenzii.