Aplicația 2park a depăşit 20.000 de utilizatori unici în România

Aplicația 2park a depăşit 20.000 de utilizatori unici în România

Aplicația 2park înregistrează în prezent peste 20.000 de utilizatori unici, având implementate circa 120 de parcări în platforma proprie. 2park permite plata serviciului de parcare cu cardul, atât în parcările publice cât şi private, aplicaţia mobilă fiind folosită în 45 de oraşe din ţară.

2park, aplicaţie dezvoltată de specialişti români, îşi propune să ofere utilizatorilor o experienţă de plată digitală, simplă şi comodă, reducând din paşii pe care aceştia îi parcurg în mod normal, atunci când plătesc pentru serviciul de parcare. Prin intermediul 2park, plata se face la finalul sesiunii de parcare, cu cardul bancar direct din aplicaţie, deplasările până la parcometru şi plata cu numerarul nemaifiind astfel necesare.

Aplicaţia indică tariful şi programul orar pentru fiecare parcare în parte şi permite plata parcării la minut. Utilizatorii pot folosi aplicaţia inclusiv pentru a prelungi durata parcării, fiind atenţionaţi în cazul depăşirii perioadei preplătite, cu o notificare în aplicaţie. Facturile emise se pot folosi pentru decontarea serviciului de parcare de către angajator.

La cerere, 2park poate oferi inclusiv un sistem de control dotat cu cameră care recunoaşte automat numărul de înmatriculare. În caz de neplată a parcării, sistemul poate tipări pe loc o înştiinţare sub formă de amendă.

„Urmărim constant evoluţia tranzacţiilor efectuate prin intermediul 2park şi vedem că plata prin aplicaţie câştigă tot mai mulţi adepţi. În scurt timp, estimăm că va depăşi ca volum plata prin SMS sau parcometru, de aceea recomandăm tuturor primăriilor implementarea unei soluţii smart în parcările administrate”, transmite Flavius Pop, Product Owner 2park.

Reprezentanţii 2park anunţă că, în curând, aplicaţia va permite şi plata încărcării la majoritatea staţiilor pentru maşini electrice.