Designul este definit ca o activitate creativă, un proces care servește unui scop, o proiectare a unei serii de elemente grafice și vizuale, produse și servicii atractive din punct de vedere estetic”, spune Antonia Sachelarie, Cofondator Wildly Design, într-un scurt interviu pentru EventsOnline.ro.

Antonia dezvăluie și elementele la care este nevoie să fim atenți în momentul construirii designului unui eveniment: „Când vorbim despre evenimente, designul este foarte important și ilustrează primul pas în procesul de creație. Prin Design, concepem schema vizuală a evenimentului, paleta de culori, identitatea vizuală și planificăm viitoarele materiale atât offline cât și online.”

Elementele grafice ale unui eveniment formează imaginea vizuală și emoțională a actului, asemnea unui «întreg», adaptată după nevoi și scopuri destinate să capteze, să reflecte identitatea și valorile brandului. Designul este linia de culoare, este caracterul, stilul, tonul și structura evenimentului. Toate aceste elemente definesc succesul”, concluzionează Antonia.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și vezi cele mai importante informații și noutăți din industria evenimentelor.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.