Aniversare specială pentru Centrele de Dializă Avitum din Tg. Mureș și Tg. Jiu: sărbătoresc 10 ani de când și-au deschis porțile pentru pacienții din zonă

Centru_dializa_avitumCentrele de Dializă Avitum din Tg. Mureș și Tg. Jiu aniversează, în 4 și 5 iunie 2015, un deceniu de când sunt alături de pacienții lor din zonă. Este un moment special pentru cele două echipe și un foarte bun moment pentru a le mulțumi acestora pentru alegerea făcută și pentru a-i întâmpina cu surprize.

Cele două centre de dializă sunt primele deschise de compania Avitum în România, imediat după intrarea lor pe piață, în anul 2004 și printre primele centre private de dializă din întreaga țară. Centrul de Dializă Avitum din Târgu Mureș este o investiție greenfield de 2 milioane euro și se bucură de dotări tehnologice deosebite.

Bulat_gh_noua”De peste 10 ani rămânem fideli principiului care ne călăuzește, ”Sharing Expertise”, și punem experiența și cunoștințele noastre în sprijinul întregii comunități. Pacienții afectați de boala cronică de rinichi și familiile acestora trec prin momente dificile atunci când se află față în față cu diagnosticul. Întrega lor viață se schimbă din acel moment. Și pentru că pacienții sunt pe primul loc la B.Braun – Avitum am ridicat ştacheta calităţii tratamentului de dializă în România acolo unde este şi în Uniunea Europeană. Și vom continua să investim în tehnologie, în dotări dar și în oameni pentru a le asigura pacienților noștri cel mai bun tratament posibil”, declară Gheorghe BULAT, Director General al companiei.

Dotările centrelor de dializă B.Braun Avitum din Târgu Mureş și Târgu Jiu încorporează tehnologii de ultimă generaţie, precum sistemul Dialog+. Acesta reprezintă unul dintre cele mai eficiente şi complete sisteme de dializă din România, care permite pacienţilor, indiferent că sunt trataţi prin hemodializă clasică sau hemodiafiltrare online, să se bucure de un tratament eficient, în condiţii de siguranţă maximă.

În Centrele BBraun Avitum din Târgu Mureş și Târgu Jiu calitatea oricărei dialize este măsurată în orice moment, fără a fi nevoie de recoltări de sânge repetate şi analize suplimentare, care ar ține pacienţii mai mult timp departe de familie. Acest lucru este posibil datorită utilizării unui sistem revoluţionar numit Adimea, care se află în dotarea aparatelor de dializă din centrele BBraun Avitum Târgu Mureş și Târgu Jiu.

Despre B.Braun Avitum

B.Braun Avitum este subsidiara din România a concernului german cu acelaşi nume, lider mondial în tratamentul extracorporal al sângelui, cu experienţă de peste 175 de ani în domeniu. La finalul anului 2014 Grupul B.Braun înregistra peste 50.000 angajaţi în 57 de state şi investea peste 180 milioane euro în cercetare.

În România compania B.Braun Avitum a intrat din anul 2004, cu investiţii directe de peste 15 milioane de euro şi a reuşit să devină furnizor major al pieţei româneşti de produse şi servicii pentru dializă. În acest moment, B.Braun Avitum operează 10 centre de dializă proprii, situate în Timişoara, Târgu Mureş, Sighişoara, Botoşani, Sfântu Gheorghe, Târgu Jiu, Reșița, Suceava, Arad și Cluj.

Echipa_Avitum_Jiu