„Nu riști, nu câștigi“ este crezul investitorilor înger. Ei au puterea financiară pe care orice afacerist ambițios vrea s-o atragă în dezvoltarea proiectului său.

Ce condiții trebuie să îndeplinească un start-up ca să merite atenția unui investitor înger? Cum trebuie să se comporte un investitor înger la întâlnirile cu fondatorii? Care sunt întrebările la care trebuie să găsească răspuns investitorul înger înainte să investească într-o afacere? Ce este mai important: ca ideea să fie una extraordinară sau ca fondatorul să fie unul de succes? La aceste întrebări și la multe altele răspunde detaliat autorul pe parcursul celor 32 de capitole.

Investitori precum Jason Calacanis sunt noile staruri ale timpurilor noastre. Dacă vrei să le calci pe urme, ai acum ocazia să le înveți metodele și să-ți însușești mentalitatea lor de învingători.

Dacă ai avea o schemă detaliată a pașilor din spatele unei investiții de milioane, ai folosi-o? Această carte este schema respectivă, iar Jason Calacanis ți-o explică pas cu pas, într-un stil relaxat și plin de umor.

Jason Calacanis (n. 1970) este antreprenor multimilionar în domeniul tehnologiei, unul dintre cei mai cunoscuți investitori îngeri din lume și gazdă a popularului podcast săptămânal This Week in Startups, considerat de Fortune.com „ghidul definitiv al celor mai bune podcasturi de afaceri“. Fondator al unei serii de conferințe care adună laolaltă antreprenori și potențiali investitori, a activat pentru prestigioasa firmă de capital de risc Sequoia Capital din Silicon Valley și apare frecvent în mass-media.