„Mă bucur mult că echipa Oameni și Companii a lansat platforma EventsOnline! Pentru mine e o plăcere să mă trezesc dimineața, să mă autentific în contul meu și să fac un «survol» al evenimentelor care se organizează în domeniile care mă interesează foarte mult, precum business sau educație”, spune Andrei Țigănaș, „Sculptor de voci”, Owner Tiganas Communication.

„E clar pentru mine că mediul online e din ce în ce mai gălăgios, iar informațiile zboară haotic din toate părțile. O platformă care organizează, sistematizează și filtrează e mai mult decât binevenită.” a adăugat Andrei.

Vrei și tu să fii la curent cu evenimentele din domeniul tău de activitate într-un mod facil și organizat? Abonează-te gratuitaiciși îți trimitem periodic evenimentele din zona ta de interes.

Vrei să publici evenimente organizate sau sponsorizate de organizația ta? Fă-ți un cont gratuitaiciși trimite-ne evenimentele tale!

EventsOnline este un index al evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platforma pentru ca informațiile să poată ajunge la participanți sau sponsori. Peste 10.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

EventsOnline este un produs Oameni și Companii.