Trust Motors Import Autovehicule SRL a anunțat că marca Opel va fi condusă de Andrei Duică. Acesta este fost director comercial al mărcilor Peugeot, Citroen & DS în cadrul Trust Motors.

Trust Motors SRL, importator în România pentru mărcile Peugeot, Citroen și DS are o expertiză de 29 de ani în vânzări și service și peste 130.0000 de vehicule vândute. Grupul deținut de omul de afaceri Gheorghe Dolofan și condus de Andrei Iacob a preluat în decembrie 2020 activitatea de import și distribuție a mărcii Opel în România achiziționând compania Opel Automotive R, recent redenumită Trust Motors Import Autovehicule SRL.

Proaspăt intrată în portofoliul Trust Motors, marca Opel este acum condusă de Andrei Duică în calitate de director general, activitatea fiind supervizată și de un consiliu director din cadrul grupului Trust Motors SRL din care fac parte: Ana Tucra – Chief Financial Officer Trust Motors, Andrei Duică – Chief Commercial Officer Trust Motors și Cristian Tomescu – Chief Operations Officer Trust Motors.