Începând cu luna ianuarie, Andreea Moldovan, până acum General Manager Avon Southern Europe, preia funcția de Managing Director Avon Europe. În noul său funcție, ea va coordona o regiune ce cuprinde patru piețe principale (Italia, Polonia, Marea Britanie și România) și alte 20 de piețe secundare.

Andreea Moldovan are o carieră de 25 de ani alături de Avon, iar în ultimii 11 ani a condus in calitate de General Manager mai multe grupuri de țări, având rezultate remarcabile cu fiecare mandat. Anul 2023 a marcat de asemenea un astfel de capitol pentru Europa de Sud Est, dar în special pentru România, pe care finalul anului a găsit-o în topul celor mai performante piețe.

„Sunt extrem de entuziasmată de pasul pe care îl fac și de transformarea prin care Avon trece în acest moment! Am toată încrederea că noua formulă în care vom funcționa ne va duce și mai aproape de un model de business agil, gata să țină pasul cu nevoile mereu în schimbare ale consumatorilor”, a declarat Andreea Moldovan.

Roxana Popescu este noul General Manager Avon România și Moldova

Odată cu promovarea Andreei Moldovan, Roxana Popescu preia frâiele Avon România și Moldova în calitate de General Manager. Roxana Popescu este alături de companie de peste 20 de ani, iar de peste 5 ani este cea care inspiră și crește o crește o comunitate de peste 100.000 de Reprezentanți Avon din țara noastră, din rolul de Head of Sales. Cu o experiență bogată și roluri cheie ce au dus-o din Țările Nordice până în Republica Moldova, Roxana va continua să alimenteze creșterea businessului Avon în România, una dintre cele mai importante piețe din Avon International.

„Este o onoare să preiau acest rol și să am ocazia să continui să cresc alături de o echipă care pur și simplu strălucește prin rezultatele ei printre țările Avon. Proiectele României sunt aplaudate la nivel global, colegi din echipa noastră ocupă poziții cheie în piețe din toată lumea, iar asta mă responsabilizează să alimentez în continuare acest spirit”, spune Roxana Popescu.