Ambasada SUA a premiat o școală privată în cadrul programului “Antreprenorul lunii”

ambasada sua antreprenor noiembrieO școală privată în care se predă după programa Montessori a primit distincția “Antreprenorul lunii” pentru luna noiembrie din partea ambasadorului Statelor Unite ale Americii la București, Hans G. Klemm. Distincția a fost înmânată Anei Maria Brezniceanu, fondatorul școlii.

“Astăzi, Școala Montessori din București s-a dezvoltat, având 140 de elevi, cu 22 de învățători și educatori care predau copiilor până la vârsta de 12 ani”, a declarat diplomatul american. Ambasadorul a arătat că sistemul economic românesc are nevoie de cetățeni cu spirit antreprenorial, inovativi și creativi, precum Ana Maria Brezniceanu.

“Pasiunea doamnei Brezniceanu pentru educația copiilor și pentru spiritul antreprenorial a oferit altor părinți din România o alegere în plus în educație cu standarde academice înalte. Ana Maria a găsit un sector de piață neexplorat în spațiul educațional românesc și a înțeles dorința puternică a părinților de a avea mai multe opțiuni pentru educația copiilor lor”, a adăugat Klemm. AGERPRES