Antreprenor și expert PR & Marketing cu experiență de peste 18 ani în diverse domenii, Amalia Georgescu este specializată pe zona de consultanță marketing și management de evenimente. Deține cunoștințe și practică dovedită în publicitate, vânzări & negociere, management de evenimente, comunicare corporate, personal branding & public speaking.

Business Owner AGEO Events, PR & Marketing Manager BIOCOMP și Vicepreședinte OFA UGIR Regiunea Nord-Est, Amalia Georgescu este și moderator de evenimente și emisiuni televizate, având propriul podcast în mediul on-line.

Pe platforma EventsMax.ro găsiți profilul de Speaker profesional ale Amaliei Georgescu, inclusiv prezentări anterioare și domeniile în care este invitată să conferențieze. Este trainer internațional și formator autorizat ANC în competențe antreprenoriale, managementul inovării, managementul evenimentelor, vânzări, social media marketing, public speaking & personal branding, ceea ce face ca Amalia Georgescu să aibă o prezență apreciată atât ca speaker, cât și ca moderator la evenimente business sau profesionale. Descoperiți mai multe informații despre Amalia Georgescu și experiența sa remarcabilă pe EventsMax.ro.

De asemenea, puteți utiliza platforma EventsMax.ro pentru a identifica și vă conecta cu alți speakeri de top, potriviți evenimentelor pe care le organizați. Indiferent de natura evenimentului dvs., EventsMax.ro oferă o gamă variată de profesioniști în domenii precum tehnologie, sănătate, marketing și multe altele. Descoperiți propunerile noastre de speakeri inspiraționali care vor adăuga valoare evenimentelor dumneavoastră.