Amalia Georgescu este Designer de Evenimente, Consultant Comunicare și Specialist Relații Publice Antreprenor, Trainer, Speaker și Coordonator Emisiuni TV, Owner AGEO Events, Director de Marketing BIOCOMP și se descrie ca fiind o persoană “care vrea să își împlinească visurile, să își urmeze traseul profesional, care caută să învețe zi de zi ceva nou, să caute sensurile lucrurilor și să îi iubească pe cei din jur.”

Motivația de a deschide propriul business a început încă din facultate când Amalia, împreună cu o colegă, realizau activități de organizare evenimente și au fost sfătuite de unul dintre colaboratori să ia în considerare deschiderea unei firme. „Mi s-a spus că mă pricep la ceea ce fac și că ar trebui să mă gândesc serios să fac din asta o afacere”.  Amalia a cochetat cu pasiunea de a organiza evenimente de mult timp: “drumul meu în lumea organizării evenimentelor a început încă din adolescență, caci eram pasionata încă din liceu să mă implic în organizarea evenimentelor academice. Chiar și în familie îmi plăcea să fac asta. Simțeam și știam că mă pricep la asta și eram încurajată de oamenii din jurul meu sa perseverez in direcția aceasta”.

Deși a terminat un liceu cu profil filologic, nu a dorit să continue în aceeași direcție și a dorit să încerce ceva nou. “La 18 ani, mi s-a spus să aleg ceva ce nu ar fi foarte predictibil specializării terminate in liceu. Am analizat și m-am oprit la doua opțiuni: geografie și economie. M-am înscris la FEAA unde m-a atras specializarea marketing care mi s-a părut a fi un domeniu de viitor.  În business întotdeauna trebuie să știi să iți ții contabilitatea și întotdeauna vei avea nevoie de promovare, deci marketingul este indispensabil.”

Am avut firma de organizare evenimente împreună cu colega mea timp de 3 ani. După aceasta perioada am decis să închidem afacerea si sa ne urmam separat drumul profesional. Eu mi-am deschis agentia AGEO Events – diviziile Weddings & Biz, în cadrul căreia activez și în prezent”.

Citiți articolul integral pe platforma Comunității de Marketing, MarketingManager.ro