Alpha Bank extinde tehnologia self-service banking, făcând tranziţia la o generaţie nouă de ATM-uri

Alpha Bank România a demarat un amplu proces de extindere a serviciilor tip self-service prin înlocuirea echipamentelor ATM cu terminale de generaţie nouă, ce permit clienţilor să efectueze operaţiuni de depunere numerar 24/7, fără a mai depinde de programul de lucru al unităţilor, a anunţat banca.
Clienţii posesori de carduri Alpha Bank, persoane fizice sau companii, pot utiliza noile ATM-uri multifuncţionale pentru efectuarea unor operaţiuni multiple: depuneri în conturile curente de lei, euro, dolari, plata ratelor aferente creditelor contractate sau plata facturilor de utilităţi.
Echipamentele de ultimă generaţie dispun de cele mai noi sisteme de operare, ecran touchscreen de înaltă rezoluţie, oferind o experienţă superioară în utilizare şi un standard de securitate sporit. 50 de terminale noi sunt deja disponibile în mari oraşe precum Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa sau Piteşti. Conceptul ATM 24/7 Banking urmează a fi extins prin înlocuirea progresivă a actualei flote de ATM-uri cu modele de ultimă generaţie. AGERPRES