Cu o carieră de peste 25 de ani în domeniu, Alina Timofti, partener şi coordonator al NNDKP Consultanţă Fiscală, este unul dintre cei mai apreciați profesioniști din domeniul fiscalității din România.

Consilier fiscal acreditat, Alina este membră a grupurilor de lucru care consiliază Ministerul Finanțelor cu privire la modificarea Codului Fiscal, foarte apreciată de comunitatea de afaceri locală și recomandată de ghidurile fiscale internaționale precum World Tax.

Alina este specializată în: structurarea impozitului pe investiții; planificarea taxelor; consultanță fiscală în tranzacții; consultanță fiscală în restructurare; control fiscal în sănătate; diligență fiscală; respectarea obligațiilor fiscale; asistență în relațiile cu autoritățile fiscale; litigii fiscale; agenție și reprezentare; proiectarea procedurilor fiscale și implementarea funcțiilor fiscale; training personalizat; prețuri de transfer.

Pe platforma EventsMax.ro găsiți profilul de Speaker profesional al Alinei Timofti, inclusiv prezentări anterioare și domeniile în care este invitată să conferențieze. Deoarece marile corporații, cât și antreprenorii locali, apreciază experiența vastă a Alinei și sfaturile oferite în toate domeniile fiscale relevante, ea aduce o perspectivă unică și o expertiză de excepție la evenimentele unde participă. Descoperiți mai multe informații despre Alina Timofti și experiența sa apreciabilă pe EventsMax.ro.

De asemenea, puteți utiliza platforma EventsMax.ro pentru a identifica și vă conecta cu alți speakeri de top, potriviți evenimentelor pe care le organizați. Indiferent de natura evenimentului dvs., EventsMax.ro oferă o gamă variată de profesioniști în domenii precum tehnologie, sănătate, marketing și multe altele. Descoperiți propunerile noastre de speakeri inspiraționali care vor adăuga valoare evenimentelor dumneavoastră.