GreenResources Management, organizație care implementează răspunderea extinsă a producătorilor pentru deșeurile de ambalaje puse în piață (OIREP), parte a grupului de reciclare GreenGroup, are un director general începând cu această lună. Alina Georgescu preia funcția de la Constantin Bratu, alături de care a lucrat în ultimul an și jumătate la conducerea companiei.

Mandatul lui Constantin Bratu a început în octombrie 2021 și acesta venea după 16 de ani de experiență în poziții de senior și top management în cadrul unora dintre cei mai importanți jucători din industria FMCG din România, printre care se numără Coca-Cola, British American Tabacco și Asociația Berarii României.

Noul director face parte din GreenGroup din anul 2017, ocupând pe rând rolurile de Corporate Affairs Director, membru în Consiliul de Administrație și președinte al Consiliului de Administrație al GreenResources Management, poziție pe care încă o deține. Anterior, a activat în cadrul cabinetului secretarului de stat din Ministerul Mediului, dar și în cadrul unei companii importante din industria reciclării.

„Faptul că fac parte deja din GreenResources Management reprezintă un avantaj și am încredere că procesul de tranziție va fi unul cât se poate de natural. Vom continua să implementăm planul de business al companiei și să fim parteneri de încredere ai producătorilor”, a declarat Alina Georgescu.

Cu 15 ani de experiență atât în sistemul public cât și în cel privat, Alina Georgescu face un pas firesc la conducerea executivă a GreenResources Management.

Green Resources Management este o organizație care implementează răspunderea extinsă a producătorilor pentru deșeurile de ambalaje (OIREP). Compania este un joint venture între Heineken și Green Group, cel mai mare grup integrat de reciclare și un important jucător în economia circulară din Europa de Est.