Alexandra David este noul Director de Resurse Umane al FrieslandCampina Romania

Alexandra David este noul Director de Resurse Umane al FrieslandCampina Romania, funcție din care coordonează activitățile de HR ale companiei pentru aproape 700 de angajați.

Spusă pe scurt, cariera Alexandrei David cuprinde peste 11 ani de activitate în funcții de retail, marketing și resurse umane în companii multinaționale și în industria de retail. A deținut diferite roluri în domeniul resurse umane, acumulând experiență atât operațională, la nivel local, în cadrul Sephora Balkans (HR Director Balkans), cât și corporate, în Departamentul global de Resurse Umane al Grupului LVMH, unde a coordonat proiecte de dezvoltare HR, managementul talentelor și recrutare la nivel internațional.

Educația sa este dublă: atât în domeniul de business, cu o licență în Economie și un MBA (I.N.D.E. Institutul Național de Dezvoltare Economică București în parteneriat cu C.N.A.M Paris), cât și în domeniul de HR,  cu certificări în Managementul Strategic al Resurselor Umane la ASEBUSS București și HEC Executive Paris.

„Sunt bucuroasă să mă alătur echipei Royal FrieslandCampina România, o companie cu valori în care ma regăsesc și o viziune ce inspiră și oferă un scop motivant angajaților. Împreună cu întreaga echipă vom lucra la consolidarea activităților de HR în linie cu strategia de dezvoltare a companiei, creșterea talentelor interne și întărirea unei culturi organizaționale orientate catre performanță, feedback și evoluție continuă”, a declarat Alexandra David.