TOTAL PR, agenție independentă fondată în 2009, care deservește clienți din industriile de construcții și imobiliare, IT & Outsourcing, retail și e-business, a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 1,2 mil. Euro, în creștere cu 60% față de anul anterior. Pe fondul diversificării portofoliului de clienți, agenția anunță și extinderea în afara Capitalei, inaugurând un prim birou la Brașov.

Potrivit agenției, creșterea afacerilor din 2022 a venit ca urmare atât a extinderii portofoliului de clienți, cât și a diversificării proiectelor pentru cei existenți, printre care retailerii Auchan, Leroy Merlin sau compania de software SAP. De asemenea, noi clienți pe termen lung din industriile tech și construcții au intrat în portofoliul agenției, precum Mindit, Softserve, GoIT, Velux sau Knauf.

„Anul trecut a venit cu creșteri continue pe toate liniile, am avut grijă să deservim în continuare portofoliul tradițional de clienți, dar am atras și alte nume importante. Pentru extinderea echipei, am decis deschiderea unui birou în Brașov, care să ofere totodată clienților din centrul și vestul țării  proximitate și acces imediat la expertiza specialiștilor noștri”, a declarat Cosmin Mareș, General Manager TOTAL PR.

Biroul din Brașov este coordonat de Andra Pricop, specialist cu peste 12 ani de experiență în comunicare și relații publice, din care mai bine de 7 cumulați în cadrul echipei TOTAL PR. Totodată, agenția este în proces de recrutare de specialiști care să activeze în noua filială.