Agenția Prestige Tours lansează, în premieră, zboruri charter către Iordania

Prestige Tours, parte din grupul turc Calypso Tour lansează începând cu luna martie zboruri charter către Aqaba (Iordania). Pentru sejururile către staţiunea de la Marea Roşie, cu plecări săptămânale din Bucureşti în perioada martie-iunie 2018, sunt estimaţi 5.000 de turişti români în primul an de operare.

“Mizăm pe Iordania pentru că am observat că interesul turiştilor români a crescut pentru această destinaţie, fiind una dintre cele mai bogate din punct de vedere turistic şi una dintre cele mai sigure ţări din lume. De asemenea, Iordania este o alternativă bună pentru turiştii care vor o vacanţă la plajă primăvara, în resorturi cu servicii all inclusive, un zbor mai scurt de patru ore şi să viziteze unele dintre cele mai apreciate atracţii turistice la nivel mondial”, declară Elena Anghel, managing director Prestige Tours.

În 2016, compania a extins numărul de curse din afara Bucureştiului, lansând către Antalya, destinaţia sa principală, charter din Suceava. Gradul de ocupare de peste 98% a curselor din această destinaţie, respectiv Cluj-Napoca şi Arad, a determinat turoperatorul să-şi consolideze extinderea la nivel naţional în 2018 şi să introducă charter către Antalya şi din Craiova. ”După rezultatele vânzărilor în perioada de Early Booking, înregistrate până în prezent, staţiunea turcească este foarte bine vândută în ţară. Tot ca noutate, vom introduce un zbor charter către Bodrum din Suceava, pe lângă cel existent din Bucureşti, care de altfel este solicitat de turişti”, mai spune Elena Anghel.

Tot în 2018, va fi introdusă o nouă linie de business – transport cu autocarul către staţiunile Marmaris şi Didim, cu cinci plecări săptămânale din Bucureşti şi Craiova. Pachetul mediu costă 70 euro/persoană, preţ care include catering la board. Pentru că se doreşte o difernţiere, autocarele Prestige Tours sunt limitate la un maximum de 40 de pasageri.

“Datorită cererii mari pentru sejururi în Turcia şi a gradului mare de ocupare pe zborurile charter pe care le avem, am decis să ne axăm pe o nouă linie de business. Marmaris şi Didim sunt primele destinaţii pe care le operăm cu autocarul, însă în funcţie de rezultate luăm în calcul să lansăm şi alte destinaţii”, adaugă Elena Anghel.