Agenția de turism Eturia estimează o creştere cu 40% a pieţei vacanţelor wellness & spa

wellnessAgenţia de turism Eturia, specializată în vacanţe personalizate şi în destinaţii exotice, estimează o creştere cu 40% a cererilor pentru pachetele de vacanţă wellness & spa, în următorii doi ani.

Reprezentanţii companiei spun că, deşi sunt oferte nou-apărute, turiştii români au fost foarte deschişi la propunerile de astfel de vacanţe şi că deja de poate vorbi despre creşteri substanţiale a numărului de solicitări precum şi a numărului de pachete disponibile.

“Turiştii au fost cei care ne-au solicitat astfel de pachete şi înainte să le introducem în oferta noastră permanent am testat piaţa pentru a vedea dacă ar exista cerere constantă pentru astfel de vacanţe. Rezultatul a fost suprinzător: nu numai că există cerere, dar clienţii noştri au şi venit cu recomandări de servicii pe care le-ar dori incluse în vacanţa lor de relaxare”, a declarat Sorin Stoica, co-proprietar al agenţiei de turism Eturia.

Vacanţele Wellness & Spa includ programe personalizate, cu o paletă largă de tratamente şi terapii, menite să redefinească starea de bine şi să readucă echilibrul între minte, corp şi suflet. India, Thailanda şi Maldive sunt principalele destinaţii wellness din lume.

Preţul unei astfel de vacanţe variază de la 2000 euro la 8000 euro, în funcţie de destinaţia aleasă, numărul de zile şi serviciile speciale incluse. Atunci când se stabileşte perioada călătoriei, trebuie să se ţină cont de sezonul din destinaţia respectivă, precum şi de alte elemente, cum sunt fazele lunii şi echinocţiul, care pot influenţa anumite programe şi tehnici.