Agenția Brandtailors investeşte 60.000 de euro într-o divizie de branding pentru start-up-uri şi IMM-uri

Agenţia de consultanță și design de brand Brandtailors lansează o divizie de business nouă care se va adresa antreprenorilor aflați la început de drum şi IMM-urilor din România.

Divizia de design de brand Sigla şi Lozinca are propria echipă de creaţie şi este condusă de Alina Crangă, care a asigurat management-ul proiectelor pentru clienții Brandtailors timp de peste 6 ani. În urma unei investiţii de 60.000 de euro în primele 12 luni, noua divizie vizează aproximativ 50 de proiecte de branding dedicate în mod special companiilor mici, profesioniştilor independenţi şi start-up-urilor.

Sigla şi Lozinca oferă servicii de branding care permit managerilor să construiască identitatea brand-urilor de companie, de produse sau de servicii într-o manieră profesionistă, încadrându-se în același timp în limitele bugetelor specifice companiilor mici sau start-up-urilor.

Clienţii potenţiali sunt, de asemenea, cei care intenţionează să folosească investiţiile în branding ca pe un avantaj suplimentar în categorii oricât de aglomerate de produse și servicii, dincolo de preţurile competitive şi flexibilitatea comercială.alina cranga

“Am bazat lansarea acestei companii pe numărul de cereri primite de la start-up-uri și companii mici care caută propuneri profesioniste, dar care prioritizează investiţiile în producţie sau vânzări şi au puţine resurse la dispoziţie pentru branding. Sigla şi Lozinca le oferă servicii accesibile de branding, iar clienţii pot bugeta mai uşor cheltuielile cu elementele de identitate care îi ajută să se prezinte profesionist în faţa clienţilor”, a declarat Alina Crangă, Director Executiv Sigla şi Lozinca.

Sigla şi Lozinca îi ajută pe clienţi să dezvolte nume, identităţi vizuale, sloganuri, design de materiale de papetărie şi manifestări online pentru brand-uri de companii, produse și servicii. Un element de noutate sunt serviciile de brand management, care permit companiilor fără echipă de marketing în organigramă să continue coerent demersurile de comunicare după încheierea proiectului de branding sau rebranding. Serviciul este disponibil contra unui onorariu lunar.