affidea_imagisticaAFFIDEA ROMANIA, lider pe piața serviciilor de diagnostic imagistic de înaltă performanță din România, împreună cu Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, anunță semnarea unui parteneriat în baza căruia a fost dezvoltat un Centru de imagistică în cadrul Policlinicii Floreasca din București.

Prin deschiderea acestui centru de imagistică Affidea în incinta policlinicii şi prin proximitatea Spitalului Euroclinic, Floreasca devine cel de-al doilea campus medical Regina Maria din Bucureşti, pe lângă cel din Băneasa, și al cincilea din țară.

Cu o investiție de 1,5 milioane de euro, compania AFFIDEA ROMANIA devine un partener important al Rețelei de sănătate REGINA MARIA pe componenta de diagnostic imagistic de înaltă performanță, mărind în același timp numărul profesioniștilor de top din echipa medicală a policlinicii. Scopul parteneriatului este acela de a oferi pacienților servicii medicale complete, la cel mai înalt nivel, îmbinând calitatea profesională a personalului medical cu o infrastructură de diagnostic imagistic de ultimă generație și acoperind totodată o necesitate la nivelul pieței medicale din București.

„Parteneriatul încheiat cu Affidea pune la dispoziția pacienților noștri un sistem de rezonanță magnetică nucleară de ultimă generație, aceasta reprezentând prima dintre investițiile majore pe care ni le-am propus anul acesta. Daca ne uitam la infrastructura pe care Regina Maria o dezvolta in zona Floreasca, putem spune ca oferim servicii integrate pe toate zonele medicale, concentrându-ne pe experiența și siguranța pacientului”, a declarat Fady Chreih, director general al Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

„Acest parteneriat reprezintă primul pas în direcția extinderii pe piața românească sub noul nostru brand, Affidea, extindere care va continua pe tot parcursul anului 2015 și semnifică, în același timp, un angajament puternic în fața pacienților, cărora dorim să le oferim atât servicii de imagistică de înaltă performanță, cât și toată atenția și grija celor mai buni doctori, pentru că sănătatea e mai importantă decât toate. Pregătirea profesională a echipei medicale, atenția acordată fiecărui pacient și, totodată, existența unei aparaturi medicale de ultimă generație care să ofere un diagnostic corect și rapid reprezintă garanțiile noastre pentru excelența serviciilor”, a declarat Radu Gorduza-Lupu, Country Manager AFFIDEA ROMANIA.

Noul centru de imagistică este dotat cu un echipament inovator de Rezonanță Magnetică Nucleară de 1,5 Tesla, care înglobează tehnologii noi și idei ambițioase, combinând cu succes atât examinări de rutină, cât și aplicații clinice avansate. În plus, funcția „Ambient Experience” creează un mediu de examinare prietenos prin integrarea iluminatului dinamic, a sunetelor și a proiecțiilor, permițând pacienților să își personalizeze singuri camera de examinare, înconjurându-se astfel de o atmosferă relaxantă și calmă.

Noul aparat RMN din cadrul policlinicii REGINA MARIA a fost proiectat ținându-se cont de diversele nevoi ale pacienților, indiferent de vârstă sau condiție fizică, astfel încât aceștia să se poată simți comod pe durata investigației medicale. De asemenea, suportul pentru pacient permite persoanelor cu o greutate de până la 250 kg să fie poziţionate şi ridicate confortabil. Totodată, înălţimea mesei pe care va sta pacientul în timpul investigației poate fi redusă rapid, oferind acces pentru pacienţii cu afecţiuni grave sau care nu pot fi trataţi în regim ambulatoriu.

Prin tehnologia de care dispune, sistemul RMN de 1,5 Tesla se diferențiază de alte sisteme de acest tip disponibile în România prin simplificarea şi accelerarea configurării scanării, optimizând considerabil timpul de examinare și oferind o experiență confortabilă pacientului.

Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria operează la nivel național cu cinci centre de imagistică proprii în Bucureşti, Braşov şi Bacău, parteneriatul cu Affidea fiind primul de acest gen pe zona de servicii de diagnostic imagistic de înaltă performanță şi medicină nucleară. Rețeaua de sănătate Regina Maria estimează că, în acest an, serviciile de imagistică din cadrul Policlinicii Floreasca vor fi accesate de 4.000 de pacienți.