Affidea Romania achiziţionează patru centre de diagnostic Phoenix

affideaAffidea România anunță preluarea centrelor de diagnostic Phoenix din orașele Cluj-Napoca, Piatra Neamț, Deva și Mediaș, extinzându-și astfel prezența pe piața locală cu încă 4 centre de diagnostic imagistic.

Centrele Phoenix sunt specializate în servicii medicale de diagnostic imagistic prin Rezonanță Magnetică și Computer Tomografie, fiind recunoscute pentru calitatea serviciilor medicale oferite în orașele în care sunt prezente, dar și pentru profesionalismul echipelor medicale, peste 17.000 de pacienți/an apelând la serviciile medicale ale profesioniștilor Phoenix din cele 4 centre.

Odată cu această nouă achiziție, Grupul Affidea își mărește prezența pe piața serviciilor medicale din România, ajungând la un număr de 18 centre: București Fundeni, București Floreasca, Constanța, Medgidia, Mangalia, Focșani, Iași Imagistică, Iași Policlinică, Centrul medical Sanmed Râmnicu Vâlcea, Centrul de diagnostic imagistic Sanmed Râmnicu Vâlcea, Centrul de diagnostic imagistic Sanmed Slatina, Cluj, Arad, Petroșani, Phoenix Piatra Neamț, Phoenix Cluj Napoca, Phoenix Deva și Phoenix Mediaș.

Centrele Phoenix vor funcționa în continuare sub același nume, urmând ca alinierea la brandul Affidea să fie realizată într-o etapă viitoare.

De la începutul anului și până în prezent, evoluția companiei Affidea România a fost marcată de câteva etape esențiale: procesul de rebranding din luna iunie, deschiderea centrului de imagistică Affidea Floreasca, achiziția Sanmed, cel mai important furnizor de servicii medicale din zona Olteniei, și achiziția celor 4 centre de diagnostic Phoenix.