PC_Garage_logoMagazinul PC Garage a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de 165 de milioane de lei, în creştere cu aproximativ 30% comparativ cu anul precedent. Ultimele trei luni ale lui 2015 au fost cele mai bune, atât din punct de vedere al traficului înregistrat pe site-ul pcgarage.ro, cât şi al vânzărilor. Mai exact, acestea au contribuit cu peste 35% din cifra de afaceri a anului. Totodată, în perioada Black Friday, de la finalul lunii noiembrie, vânzările au cunoscut o creştere de aproape 50% faţă de aceeaşi perioadă din 2014, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

În anul 2015, PC Garage şi-a mărit gama de produse, introducând noi categorii dedicate gamerilor şi pasionaţilor, dar a lucrat şi pentru consolidarea categoriilor de componente pentru computere.

Totodată, echipa s-a dedicat automatizării şi optimizării proceselor în toate departamentele companiei, acest lucru reflectându-se în evoluţia semnificativă a cifrei de afaceri. Cele mai populare categorii de produse au fost cele dedicate gamingului, precum perifericele şi componentele PC high-end (plăcile video şi procesoare). Topul a fost completat de laptopuri, smartphone-uri şi televizoare. De altfel, o creştere semnificativă au avut laptopurile de gaming, remarcându-se nevoia clienţilor de a dispune de mobilitate şi specificaţii de top. Concret, aproape 25% din laptopu­rile vândute în 2015 sunt mode­le dedicate gaming-ului.

„În 2016, pregătim multe surprize pentru clienţii PC Garage, atât pe zona de produse, cât şi pe cea de servicii. Vom continua să extindem oferta de componente, periferice şi laptopuri de gaming. Un accent special vom pune pe categoria de gadgeturi portabile – smartwatch-uri şi brăţări fitness – şi pe cea de mobile“, a declarat Răzvan Pop, director de marketing la PC Garage.