aeroportul-SuceavaPreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, a declarat că la începutul lunii august începe procedura de reautorizare pentru Aviaţia Civilă a Aeroportului ”Ştefan cel Mare”. Nechifor a spus că, în prezent, 80% din lucrările de modernizare s-au încheiat şi că urmează să fie făcute doar o serie de lucrări care au termene scurte de finalizare.

Totodată, el a precizat că se poartă discuţii privind zborurile pe aeroportul sucevean, ce ar urma să fie redeschis, după modernizare, pe 25 octombrie şi că un segment vizat este cel de VIP. ”Ne vom baza pe sectorul VIP. Sunt condiţii extraordinare pe partea de VIP şi poate fi folosit ca atare. Am făcut investiţii în amenajarea unui asemenea sector pentru a putea oferi toate cerinţele clienţilor”, a spus Nechifor.

El a arătat că, din totalul pasagerilor de pe Aeroportul Suceava, ponderea celor cu statut VIP era destul de mare şi de aceea reprezentanţii aeroportului urmează să informeze clienţii despre reluarea curselor şi condiţiile noi de VIP oferite. ”Din serviciile VIP poţi câştiga mult”, a mai spus Nechifor. AGERPRES