Aeroportul din Iaşi a fost nominalizat la două premii EBA Oxford

Aeroportul IaşiAeroportul Internaţional Iaşi a fost nominalizat printre cele mai de succes companii din lume de Europe Business Assembly (EBA) Oxford, o prestigioasă organizaţie non-guvernamentală ce are drept scop implementarea proiectelor de dezvoltare socio-economică regională, precum şi crearea de modele de business pentru companii şi organizaţii din întreaga lume, se arată într-un comunicat remis pe 15 februarie.

Potrivit comunicatului, “după ce în luna noiembrie 2015, Aeroportul Iaşi a fost prezentat, la cel mai mare Forum de Aviaţie Mondială de la Montreal, ca singurul exemplu pozitiv de dezvoltare într-o perioadă scurtă de timp din Europa, anul acesta, a fost remarcat la Oxford de experţi în diverse domenii de activitate”.

“În urma unui sondaj realizat de membrii Europe Business Assembly (EBA), Iaşiul a obţinut două nominalizări: premiul pentru categoria ‘Best Entreprise’, destinat activităţii de business a companiei, şi ‘Manager of the Year’, distincţie ce se acordă conducerii organizaţiei”, se menţionează în comunicatul de presă.

Conform documentului, ceremonia de acordare a premiului “Best Enterprise” se va desfăşura în cadrul unui forum organizat de Europe Business Assemby în data de 22 martie 2016. “Invitaţia la evenimentul din 22 martie ne onorează, iar simplul fapt că Aeroportul Iaşi se află pe lista nominalizărilor demonstrează încă o dată că suntem un model demn de urmat. Am fost selectaţi pentru titlul de ‘Cea mai de succes organizaţie’ regională, în urma unui sondaj complex realizat de experţii de la Oxford şi pe baza recomandărilor venite din partea partenerilor EBA, specialişti în diverse domenii, din Belgia, Germania, Cehia, Elveţia. Aeroportul Iaşi şi-a consolidat poziţia pe piaţa internaţională, prin efortul continuu de a explora noi şi noi posibilităţi de dezvoltare, şi preocuparea de a oferi servicii de calitate clienţilor şi companiilor aeriene partenere”, declară, prin intermediul comunicatului de presă, Marius Bodea, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Iaşi. AGERPRES