Adriana Iordan se alătură echipei SeedBlink, platforma de equity crowdfunding dedicată startup-urilor tech, începând cu luna ianuarie 2021, în calitate de VP of Product Management and Marketing. Adriana vine cu o experienţă de peste 15 ani în domenii precum Fintech şi dezvoltare produse software, la nivel global, pentru companii precum ePayment, Avangate, 2checkout şi Verifone.

În rolurile sale de până acum, Adriana Iordan s-a aflat la conducerea departamentelor de marketing online, serviciilor de creştere şi de strategii de produs, propunând soluţii de vânzări pentru producători de software şi servicii digitale inovative şi propulsând companiile din care a făcut parte la nivel mondial. Ea a coordonat integrarea a două platforme şi portofolii după achiziţionarea 2Checkout (un furnizor de plăţi online), până la momentul vânzării către Verifone.

“Sunt entuziasmată de misiunea SeedBlink de a susține deopotrivă startup-urile și suporterii lor, mă alătur așadar echipei pentru a contribui la accelerarea și creșterea produsului și, în egală măsură, a comunității. Direcția strategică a UE este să realizăm independența digitală a cetățenilor europeni, iar SeedBlink este într-o poziție foarte bună de a scala accesul la finanțare prin tehnologie și prin inovație financiară“, a declarat Adriana Iordan, VP of Product Management & Marketing, SeedBlink.

Punând la un loc experienţa co-fondatorilor în banking, investiţii şi în dezvoltarea startup-urilor de tehnologie, SeedBlink a devenit în 2020 cea mai importantă platformă de equity crowdfunding din regiune. Planul echipei este să aducă în faţa investitorilor interesaţi de startup-uri tehnologice de oriunde cel puţin 150 de companii tech, în următorii doi ani.

Potrivit unui raport al Activize, investiţiile în România, de la investitori de tip angel şi prin crowdfunding, s-au ridicat la 18 mil. euro anul trecut. SeedBlink a facilitat 48% din rundele din România în 2020, 26 din 54 având loc pe platforma de finanţare participativă. Până în momentul de faţă, mai mult de 3.000 de investitori din 12 ţări s-au înregistrat pe platforma de equity crowdfunding, pentru a deveni business angels şi susţinători ai ecosistemului tech de startup-uri.