Sunt cu adevărat onorată să devin Brand Ambassador și membru al Boardului comunității OSC-GlobalHRManager!”, spune Adina Vidroiu, HR Director Microsoft România, Moldova și Ungaria.

Această comunitate extraordinară adună peste 3500 de profesioniști de HR din România și nu numai, uniți de dorința de a-și împărtăși cunoștințele și de a realiza dezbateri antrenante despre cele mai recente tendințe în domeniul resurselor umane.

„Experiența mea în cadrul comunității GlobalHRManager.ro se îmbogățește în permanență și sunt încântată să vă adresez invitația de a vă alătura acestei comunități vibrante. Împreună, putem să progresăm, să învățăm de la cei mai buni profesioniști în HR și să rămânem în fruntea acestui dinamic domeniu al resurselor umane”, declară Adina Vidroiu.

Adina are o experiență de 14 ani în domeniul relațiilor publice și ocupă din luna aprilie funcția de HR Director Microsoft România, Moldova și Ungaria. Anterior a lucrat în cadrul aceleiași companii ca HR Business Manager Central & Eastern Europe (2018 – 2021) și HR Director Romania & Grecia, Cipru, Malta (2021-2023).

Comunitatea OSC-GlobalHRManager este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing și advocacy utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.