Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Albania, a fost desemnat CEO al Vodafone România, începând cu 1 iulie. El o înlocuieşte în funcţie pe Murielle Lorilloux, care va prelua funcţia de Vodafone Business Unit Director pentru Europa, Turcia şi Egipt.

„Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Albania, a fost desemnat CEO al Vodafone România, începând cu 1 iulie 2021, şi îi va raporta lui Serpil Timuray, CEO Europe Cluster. Acesta o va înlocui pe Murielle Lorilloux, care îşi încheie mandatul de patru ani în România, urmând să preia funcţia de Vodafone Business Unit Director pentru Europa, Turcia şi Egipt”, a informat grupul.

Achilleas Kanaris s-a alăturat Vodafone în 2009 şi a avut o serie de roluri în zona comercială în Grecia, inclusiv poziţia de Consumer Business Director. În acest rol, a obţinut poziţia de leadership în ceea ce priveşte NPS (indicele de satisfacţie a clienţilor) şi a integrat Hellas Online, transformând astfel Vodafone într-un operator complet convergent, înainte de a prelua poziţia de CEO al Vodafone Albania. În funcţia de CEO, a condus transformarea companiei dintr-un operator exclusiv mobil, într-un business complet convergent prin achiziţia şi integrarea  celui de-al doilea cel mai mare operator de televiziune fixă şi Pay TV din Albania. Înainte de a se alătura Vodafone, a deţinut mai multe roluri de conducere în telecomunicaţii şi în consultanţă în Marea Britanie.

Achilleas Kanaris este cetăţean grec. A urmat un masterat în inginerie la Imperial College London şi un MBA la Massachusetts Institute of Technology (MIT) – Sloan School of Management.