Accor, lider mondial în industria ospitalității, anunță semnarea unui nou acord de franciză pentru deschiderea unui nou hotel Mercure în Bacău. Hotelul va fi operat de dezvoltatorul local Arena City Center S.R.L. și va fi primul afiliat unui lanț internațional din oraș.
Hotelul de 80 de camere Mercure Bacău va fi lansat în al doilea trimestru al anului 2025. Hotelul se va alătura celor 14 hoteluri ale grupului, anunțate și programate să se deschidă în întreaga țară în următorii trei ani. Pe lângă camere spațioase și elegant amenajate, hotelul își va întâmpina oaspeții cu un restaurant a-la-carte, o terasă exterioară și un bar. O sală de bal generoasă de 775 mp, 3 săli de ședințe separate, inclusiv un foaier, un rooftop-lounge pentru evenimente private de mici dimensiuni – cu vedere la lac, vor găzdui toate formele de festivități private și evenimente corporative.
Situat în partea de nord a orașului, pe strada Ștefan cel Mare, Mercure Bacău va face parte dintr-o extindere complexă a Arena Mall Bacău. Noua etapă de dezvoltare va aduce și o nouă aripă mall-ului, o clădire rezidențială de 200 de apartamente, o parcare și un loc de joacă de mari dimensiuni, indoor & outdoor, Cinema City cu 8 săli, dintre care una va fi reconfigurată în 4DX.

“Deschiderea unui nou hotel Mercure în Bacău, unul dintre orașele emergente ale Moldovei, este o dovadă a angajamentului Accor de a sprijini dezvoltarea turismului românesc. Aducem orașe promițătoare, precum Bacău, în atenția comunității internaționale de călători Accor și le facem accesibile, asigurându-i pe viitorii noștri oaspeți că aici vor fi primiți la aceleași standarde cu care brandul i-a obișnuit. Mai mult, le promitem că noua destinație îi va surprinde cu o poveste locală și îi va fermeca cu servicii prietenoase și personalizate. Mai mult decât atât, suntem onorați să devenim parteneri cu un reputat dezvoltator local, care a lăsat deja o amprentă semnificativă asupra orașului”, afirmă Maria Drăgulin, Accor Development Director pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.