A XV-a ediție a Conferinței Naționale de Chirurgie HBP, se va desfășura în format hibrid, online și la fața locului, în București, Hotel Crown Plaza, în perioada 21-23 aprilie 2023.

Evenimentul este organizat sub egida Asociației Române de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic – Filiala Națională a IASGO (International Association of Surgeons Gastroenterologists and Oncologists), al cărei președinte de onoare este Prof. Dr. Irinel Popescu, iar Președinte Prof. Dr. Vladislav Brașoveanu. Acestui demers s-au alăturat și următoarele instituții organizatoare: IASGO, Societatea Română de Chirurgie,  Academia de Știinte Medicale din România, Societatea Studențească de Chirurgie din România.

Acest eveniment își propune, ca întotdeauna, să reunească experți naționali și internaționali în acest domeniu al chirurgiei de înaltă precizie, să-și împărtășească experiența și cunoștințele pentru a aduce o contribuție științifică deosebită societății medicale și domeniilor conexe.

Evenimentul va fi creditat de Colegiul Medicilor din România și Ordinul Asistenților Medicali Generali, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul evenimentului: https://www.chirurgiehbp.ro/national-conference-of-hbp-surgery-15th-edition/

Operatorul evenimentului este Oameni și Companii. Fondată în anul 2000, Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.