A VII-a ediție Kasta Morrely Fashion Week are loc la Iași între 2 și 4 noiembrie

În perioada 2 – 4 noiembrie 2018, orașul Iași este din nou gazda ediției toamnă/iarnă a Festivalului Industriilor Creative. Acest eveniment bianual cuprinde în desfășurarea sa Kasta Morrely Fashion Week și Gala Premiilor în Industriile Creative, prima de acest fel din lume.

Această manifestare internațională este organizată de membri ai colectivului de cercetare Kasta Morrely ce au conceput standardele ocupaționale legalizate în Codul Ocupațiilor din România pentru două calificări de top ale societății contemporane, cea de Manechin și Organizator spectacole.

Dintre invitații speciali, designerii de onoare și branduri prezente la Kasta Morrely Fashion Week 2018 amintim pe: Addy van den Krommenacker (designerul Casei Regale a Olandei), George Hojbotă, Eli Lăslean, Florin Dobre, Nanette, Mineli, Barbara Langellotti Atelier, Julia Toaders, Adriana Agostini, Sahra Design by Ina Ela Ismail, Seroussi, Mihaela Andronic, Felis Atelier din România, Lidia Selici și Andaleya din Rep. Moldova, House of Byfield din Olanda, Kaya Design din Bulgaria, Edit Shop din Grecia, Hanadi Abboud din Liban ș.a.

Sunt prezente la această ediție a festivalului și Universitatea Națională de Arte George Enescu din Iași (Facultatea de Arte Vizuale și Design) și Universitatea de Vest din Timișoara (Facultatea de Arte și Design).