ASER organizează cea de-a V-a ediție a evenimentului Inov’Up. Descoperă domeniul Relațiilor Publice și explorează diferite ramuri ale acesteia prin topicurile abordate în cadrul evenimentului în perioada 2-3 Martie în București.

Make your first move: Participă la Inov’Up și vei descoperi PR-ul într-un mod dinamic și interactiv, încă de la început cunoscând mai întâi bazele și aflând ce este mai exact, ce nevoi rezolvă, ce impact aduce mediului de business și mai ales, de ce ai nevoie pentru o viitoare carieră în acest domeniu. Împreună cu Lavinia Chican vei afla tendințele actuale, cum au evoluat relațiile publice în ultimul timp și ce schimbări au avut loc după pandemie.

Roll again and move forward: Comunicarea este un tool important, mai ales în mediul de business sau atunci când vrei să dai viață unui brand. Află de la speakerii din cadrul evenimentului care sunt noile abordări în comunicarea de brand, ce rol poate avea emoția în aceasta, strategiile de comunicare și cum se gestionează o criză de PR. Descoperă conceptul de PR de festival și cum este să lucrezi într-un astfel de domeniu alături de Anamaria Hâncu. Totodată, ai șansa de a afla care sunt diferențele în funcție de mediile de lucru în care se practică PR-ul participând la un panel între oameni de PR ce lucrează în corporație, agenție sau pentru persoane publice.

Ce mai aștepți? Intră în lumea Public Relations și fii un jucător activ în cariera ta. Înscrie-te până pe data de 27 Februarie pe www.aser.ro la Inov’Up și află tot ce ai nevoie pentru a trece la nivelul următor. Rămâi la curent urmărind paginile de Facebook și Instagram pentru a vedea ce alte surprize îți sunt pregătite.